Få hjelp til fargevalg hjemme

Artikkel av: ifi.no | Publisert 20.06.2019 (oppdatert 17.12.2019)
Mange ønsker å bruke flere farger hjemme, men syns det er vanskelig å vite hvor de skal begynne. Med det nye konseptet «Hjem til deg», ønsker Flügger å gjøre valgene enklere. 

Gjennom året har Flügger satset på å øke den faglige kompetansen i sine butikker ved å utdanne fargekonsulenter som kan hjelpe deg med gode valg når du kommer til butikken. Målet er at det skal bli enklere å velge farger. Nå utvider de konseptet til å inkludere hjemmebesøk.

– Våre fargekonsulenter er nå klare til å tilby fargekonsultasjon hjemme hos deg. Da kan du få enda bedre og mer helhetlig rådgivning, som er skreddersydd for akkurat deg og ditt hjem, forklarer Susanne Dahl hos Flügger.

TAPET: Fargekonsulentene kan hjelpe til med valg av både farger og tapet, og så klart farger som passer til tapetet.
PROFF HJELP: Fargekonsulentene er utdannet til å tenke fargevalg, helhet og hvordan omgivelsene påvirker.

Utdanner flere

15 fargekonsulenter er allerede klare til å hjelpe, og nå utdanner Flügger ytterligere 10 til i løpet av sommeren. 

– Vi ser at flere og flere ønsker å ta i bruk mer farger hjemme, og gjerne kombinere både flere farger og tapet. Men det kan være utfordrende å navigere seg frem i jungelen av nyanser, mønstre og fargekart. Det er det fargekonsulentene kan hjelpe deg med, og sørge for at du finner fargene som passer deg og at det blir en fin helhet i hjemmet, utdyper Dahl.

God utdanning

Tjenesten koster 749 kroner per time, og ett besøk går over maks to timer. Og for å sørge for at du får den beste hjelpen tilgjengelig, har Flügger lagt mye ressurser i å utdanne konsulentene. 

– Alle våre fargekonsulenter er utdannet gjennom interiørarkitektfirmaet Unilon. De gjennomgår en videreutdannelse i fargepsykologi og fargesammensetning, der de lærer blant annet hvordan farger påvirker oss, hva lyssetting gjør med fargene og hvordan de skal tenke på rommenes helhet, forklarer Dahl. 

– Fargekonsulentene følger deg også gjennom hele ditt prosjekt, fra start til slutt, avslutter hun.

HJEMMEBESØK: Ved å tilby konsultasjon hjemme hos deg, kan man se fargene i den sammenhengen de skal være i, og det blir enklere å finne de rette fargene.
KOMBINASJONER: Fargekonsulentene er trent i å tenke helhet, og se ulike kombinasjoner som kan passe godt.

Ønsker du mer interiørinspirasjon? Les gjerne noen av våre andre artikler