Om Unilon

Unilon er et innovativt interiørarkitektfirma som leverer funksjonelle planløsninger og gode farge- og materialpaletter. I tillegg har vi lang erfaring med å arbeide online og kan dermed serve hele landet.

Vi leverer næringsprosjekter med sterkt DNA – vi er spesialister på å formidle bedriftens identitet, verdier og mål gjennom strategisk interiørarkitektur og design. Våre næringsprosjekter spenner fra kontorlokaler, skoler, institusjoner til butikker, showroom, restauranter og hoteller.

I Unilon er vi opptatt av å hjelpe folk flest – derfor har vi også mange privatprosjekter og vi sier ja til å designe alt fra et lite bad til store villaer.

 

Vi i Unilon hjelper dere med hele oppussingsprosessen - vi planlegger og designer!

 

Visjon

Vår visjon er å gjøre profesjonell interiørdesign tilgjengelig for folk og bedrifter flest.

 

Verdier

Vi er kreative, utfordrende, allsidige og arbeidsomme.

Tjenester

Interiørarkitekttur for næring og privat

  • Planløsning
  • Material- og fargevalg
  • Lysplan
  • Møbler
  • Gardiner, innvendig solblending, tepper og spesialmøbler

 

Kurs 

  • Fargekonsulent-kurs (3 dagers)
  • Boligtegnings-kurs (3 dagers)
  • Weekendkurs "Bli din egen interiørdesigner" (15 timer)
  • Online-kurs via Se og lær (www.seoglar.no)

 

Foredrag (etter avtale)

 

 

Gründerne

Gründerne

Nancy Sporsheim og Beathe Nymoen  

I 2005 etablerte Nancy Sporsheim og Beathe Nymoen interiørarkitektfirmaet Madalon som var spesialisert på identitetsdesign for bedrifter.      

I 2015 tok gründerne steget videre - fordi de ønsket å hjelpe enda flere og Unilon ble stiftet. Siden den gang har Unilon arbeidet for å spre kunnskapen om at et godt planlagt interiørprosjekt øker objektets verdi.

I 2019 ble Madalon og Trier bak Slottet fusjonert med Unilon

Nancy Sporsheim har bakgrunn innen design, konseptutvikling og ledelse. Hun er utdannet jurist og økonom. Nancy Sporsheim har med sin stilsikre sans for farger, form, tekstur og balanse alltid et helhetlig indre bilde, en visjon av hvordan interiørprosjektet skal bli. Siden 2005 har hun jobbet som interiørdesigner, og levert utallige prosjekter for nærings- og privatmarkedet. Hun er den eneste i skandinavia som er sertifisert True colour expert.

Beathe Nymoen er utdannet interiørarkitekt, er utøvende kunstner og har bred erfaring innen prosjektledelse og design. Beathe Nymoen får med sin faglige tyngde alle elementer til å fungere i praksis. Beathe besitter en kunstnersjel parrert med en ordenssans av det sjeldne. Hun elsker å tegne funksjonelle løsninger og finne opp nye måter rom kan fungere enda bedre på. Det som fins inni vegger og over himling syns hun er minst like interessant som det øyet ser. Siden 1996 har Beathe jobbet som interiørarkitekt, og levert utallige prosjekter for nærings- og privatmarkedet.