Et særdeles spennende prosjekt for våre involverte interiørarkitekter. Vårt oppdrag var å omgjøre deler av et rent lagerlokale til kontor, sosialsone og møteromsløkaler. Omgitt av varer, trucker og roboter har vi i gule refleksvester og på sparkesykkel blitt geleidet til den delen av lageret som skulle forvandles. Vi har utformet planløsning, interiørkonsept, belysning, skilting, møbler og dekor.

Interiørkonseptet
Unilons interiørkonsepter spiller alltid på kundens verdier, visjoner, gjøremål eller målsetninger- med andre ord, vi utvikler identitetsdesign for kunden. I dette prosjektet elsket kunden at vi ønsket å spille på det tøffe og nære for arbeiderne. Vi designet sofaer og bord av paller, det ene møterommet fikk en containervegg som fasade og strekkmetall ble både delevegger og rekkverk. I det største møterommet fikk vi inn et stort glamorøst teppe og lange gardiner for å spille på kontrastene til omgivelsene.

Lagerarbeid synes å trekke til seg flest menn. Vår oppdragsgiver ønsket et røft og tøft uttrykk som refererer seg til hva man jobber med.

Sofaen er laget av europaller, og sammen med trappen er det perfekte steder å legge seg nedpå mellom slagene. 

Fra sosial sone ser man ut på containerne, eller ned på lageret. 

For det store møterommet valgte vi å ta inn et glossy vegg til vegg teppe for å understreke kontrasten til lageret

Foto: Niclas Hart

© UNILON Interiørarkitekter. All Rights Reserved.