BOLIGUTVIKLING | EIENDOMSUTVIKLING

Interiørarkitektur for boligutvikling & eiendomsutvikling

Er du utbygger og ønsker å ha brukeren i fokus? Da kan vi hjelpe deg uansett oppgave!

Bolig- og eiendomsutvikling er en spennende bransje med mange muligheter, men for å få mest mulig ut av ditt prosjekt trenger du en dyktig interiørarkitekt. Med en profesjonell partner ved din side, kan du utnytte det fulle potensialet i akkurat ditt utviklingsprosjekt. En interiørarkitekt fra Unilon har den nødvendige kunnskapen og erfaringen til å hjelpe deg med å utarbeide prosjektet ditt på en smart og effektiv måte. Vi har en dyptgående forståelse for hvordan rom og omgivelser påvirker oss mennesker, og hvordan vi kan brukes disse på best mulig måte for å hjelpe deg med å oppnå det ønskede resultatet.
Med hjelp fra en av våre designheroes/interiørarkitekter, kan du få ett mer funksjonelt, stilfullt og lønnsomt prosjekt, uansett om det er boligutvikling for privatsalg eller eiendomsutvikling for næring og utleie. Vil vi arbeide tett sammen med deg for å sikre at du får mest mulig ut av ditt prosjektet og nærområdet, enten du ønsker å selge, drifte eller ha det til utleie så finner vi frem til den beste løsningen!
Så hvis du vil oppdage potensialet i ditt prosjekt, er det på tide å ansette en av våre dyktig interiørarkitekter. I tillegg til å være interiørarkitekter har vi også andre utdannelser både innenfor forretningsmessige disipliner (juss, markedsføring, økonomi) og andre kreative disipliner (kunst, illustrasjon og kunsthistorie). Dette gjør at vi har et bredere og mer sammensatt team enn det som er standard i bransjen, og vi kan utarbeide VR/3D-film for ditt prosjekt! Dette gir potensielle kunder/leietakere en unik mulighet til å gå gjennom bygget og å se hvordan prosjektet kan ende opp med å se ut. Vi kan utvikle farge og material konsepter for boliger,som kjøperne kan velge blant, og se i akkurat sin leilighet! 
Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine om boligutviklingsprosjekt!

Unilon bistår eiendomsutviklere og gårdeiere med å lage funksjonelle planløsninger i samarbeid med, eller etter at arkitekten har gjort sitt arbeid på bygningskroppen.

En god plan er alltid starten på et vellykket prosjekt. Først når planløsningen er spikret, farge og materialvalget et satt, og belysningsplanen er ferdigstilt bør arbeidet igangsettes. Det samme gjelder uansett om det er en liten oppussing eller et renoveringsprosjekt.

Når gamle leietakere flyter ut og nye kommer inn, ønsker de fleste gårdeiere å tilpasse og tilrettelegge for de nye slik at de føler seg «hjemme» og får plass til al de har behov for.