OM OSS

NORGES MEST INNOVATIVE INTERIØRARKITEKTKONTOR

Unilon kontor

Unilon er et innovativt interiørarkitektfirma som jobber for bedrifter, private og det offentlige

 

Unilon har jobbet online og fysisk for å betjene kunder over hele landet siden 2015 og ble også det første interiørarkitektfirma i Norge som utarbeidet fastpris-interiørpakker med åpne priser. Vi ble sertifiser miljøfyrtårn i 2019 og koblet oss 2 år senere innovasjonsklyngen Construction City som er en drivkraft for samhandling og nye løsninger i bygg-, anlegg og eiendomsbransjen. Fra 2022 har vi visualisert flere av våre interiørprosjekter som film og VR.

 

Hos Unilon finner du et allsidig og godt sammensatt team med interiørarkitekter som praktiserer «best foot forward» prinsippet. Dette innebærer at det teamet som er best kompetent til oppgaven settes til å løse den.

 

Næring

I tillegg til at et interiør skal være funksjonelt og fint mener Unilon at det skal ose av kundens identitet. Derfor leverer vi næringsprosjekter med et sterkt DNA. Unilon er spesialister på å formidle bedriftens identitet, verdier og mål gjennom strategisk interiørarkitektur og design. Unilons næringsprosjekter spenner fra kontorlokaler, skoler, religiøse samlingsplasser og institusjoner til butikker, showroom, restauranter og hoteller.

 

Privat

Privatkunder kommer med sin personlighet, sin historie, sine preferanser og sitt budsjett. Dette har vi stor respekt for, derfor har vi utviklet fastprispakker for private baser på innhold og størrelse. Dette for at det skal være forutsigbart og trygt for privatpersoner å benytte interiørarkitektbistand. Man kan selvsagt også velge å gå utenom pakkene, på timer.  Unilon har lang erfaring med alle typer privatprosjekter i form av leiligheter, hus/villaer, fritidsboliger og uterom.

 

Bærekraft

Vårt mål er å skape bærekraftig interiørarkitektur. Dette er en integrert del av vår arbeidsmetodikk. Uansett om det gjelder næringsbygg, offentlige prosjekter eller private boliger, har kontoret erfaring i planlegging og prosjektering av miljømessige og bærekraftige løsninger. 

  • I 2019 ble vi sertifiserte i miljøledelsessystemet Miljøfyrtårn (tilsvarer ISO 14001)
  • I 2021 lansere vi «Bærekraftspakken» mot næringslivet (grønne valg mht oppussing og interiør)
  • I 2021 ble vi også medlem i innovasjonsklyngen Construction City som er en drivkraft for samhandling og nye bærekraftige løsninger i bygg og anleggsbransjen
  • I 2022 ble vi re-sertifiserte Miljøfyrtårn
  • I 2022 ble vi en del av inventar og ombrukssystemet Go Good
  • I løpet av 2023 blir vi det aller første interiørarkitektfirma som tester bruk av desentralisert blokkjede teknologi for møbler til næring /offentlig hvor Co2 kalkulering gjøres tilgjengelig for kundens klimaregnskap.

På vårt eget kontor bestreber vi oss på å leve som vi predikerer. Vi har kjøpt rundt 80% av møblene og ca 50% av all elektronikk på bruktmarkedet

 

Våre miljørapporter for tidligere år tilgjengelig her:

 

Miljørapport 2019 

Miljørapport 2020 

Miljørapport 2021 

 

Produktsalg 

I Unilon har vi en dedikert interiørarkitekt som er spesialisert på produkter, slik at prosjektet kan gjennomføres i den kvalitet som forutsatt. Innenfor rimelig avstand kan vi derfor ta mål, få produsert og montert solskjerming, gardiner ol.l. Vi forhandlere også lamper, tekstiler, tapeteter, tepper og møbler.

 

Visjon og verdier

Vår visjon er «interiørarkitekur for alle». Vi deler derfor vår kunnskap i form av kurs, foredrag, og selvsagt gjennomarbeidede prosjekter med hyppige arbeidsmøter. Verdiene som Unilon setter som grunnlag i alle våre prosjekter er at vi skal være kreative, utfordrende, allsidige og arbeidsomme. Det vil si at Unilon er arbeidsomme og løser oppdrag med kreativitet og allsidighet. På samme tid både tør vi å utfordre deg som kunde positivt slik at vi er trygge på at du har fått godt nok grunnlag til å ta gode beslutninger.