Loftsutbygging ferdigstilt 2022  I Frogner i Oslo

Å få lov til å samarbeide med boligutviklere som er genuint interessert i å utvikle eiendom til sitt fulle potensiale er en stor glede. Terje Hansen-Tangen i Ullern Boligutvikling kom til oss med arkitekttegninger over et tørkeloft på Frogner som vi har «knadd» for å ytterlig forbedre bokvaliteten.

I tillegg har vi hatt ansvaret for farge- og materialvalg, belysningsplan og fast innredning.  Konseptet og stilretningen er med inspirasjon fra «New York apartment». Leiligheten tilbyr skyhøy himling i stuen og original teglsteinsvegg fra 1800 tallet som møysommelig har blitt plukket frem og restaurert. En kul industriell trapp skiller etasjene fra hverandre og matcher stilmessig de rustikke glassdørene. Peisovnen er i corten stål står godt til veggen og kjøkkenet.

Prosjektet har bydd på flere utfordringer enn normalt, da så å si ingen vinkler var rette. Resultatet har blitt en helt spesiell leilighet med mange spennende overraskelser som glassbro i 2 etg, atelier på loftet, egen hybelleilighet og innebygget vinskap.

Velkommen inn til en urban leilighet med mange overraskelser

Den røffe originale veggen gir personlighet til prosjektet

Foto: Studio Oslo AS 

© UNILON Interiørarkitekter. All Rights Reserved.