Leilighet | Bygdøy Allè

Hvor mye er en god ide verdt? Det kommer kanskje an på hvor mye man tjener på den, både direkte og indirekte – i alle fall om man er utbygger. Etter at noen av eiendomsutvikler Bonums ansatte hadde hørt et foredrag vi i Unilon holdt, tok de kontakt for å få hjelp til å utvikle en loftsleilighet i Bygdøy Alle. Dette var et tørkeloft og alt måtte planlegges fra start til slutt. Hvor mye håper dere å selge for spurte vi. Mellom 18,5 og 20 millioner var svaret.

Vi så muligheten til å gjøre denne leiligheten ekstraordinær og skape et signaturprosjekt for kunden. Vi startet med å designe en rund entrè for å etablere et wow element. Videre tikket vi av det vi mente en potensiell kjøper ville ønske seg som egen walk-in, stort baderom tilhørende master, en fabelaktig stue og kjøkken av høy kvalitet. Alle farger og materialer var vi nøye på at passet til hverandre.

Responsen var overveldende. 3D tegningen av den runde hallen gikk viralt på instagram da den dukket opp på noen store kontoer. Boligprogrammet Lukket Visning på TV3 kastet seg over prosjektet og lagde god TV da programleder Janneche Weeden roper ut sin begeistring over boligen. «Janneche Weeden får leilighetsjokk» skrev Se og Hør da hun kom inn på masterbadet vi hadde designet. 

Alt dette var selvsagt veldig moro for oss, men var kunden fornøyd? De så for seg 18,5- 20 millioner for boligen. De fikk 25 millioner. I tillegg vurderte de reklameverdien for selskapet til minst en million. Så hvor mye er en god ide verdt?

Foto: Bonum

© UNILON Interiørarkitekter. All Rights Reserved.