Kontorlokaler | Oslo

Et lagerlokale på 5000 M2 ble omskapt av arkitekt til flotte lokaler med mye naturlig dagslys. Vårt mandat var å skape gode arbeidsplasser med høy grad av fleksibilitet, et vennlig og moderne designuttrykk og en hel rekke ønskemål innenfor et stramt budsjett. Over 250 medarbeidere skulle forlate sine gamle lokaler etter ica- oppkjøp og bli 100% Coopifiserte. Samlokalisering er som kjent et av mange grep det er fornuftig å gjøre når kollegaer skal bli bedre kjent med hverandre. Da øker normalt samhandling, samhold og misforståelser blir det som regel færre av.

Dette var et spennende prosjekt for våre interiørarkitekter. Vi skulle sikre gode soner for både arbeid og sosiale sammenkomster ved å utforme planløsning, interiørkonsept, skilting, møbler og dekor. Kantine, cafè, Personalrestaurant, hvilerom, skyperom, auditorium, møterom, faste plasser og aktivitetsbaserte soner – alt skulle plasseres og beskrives. Belysningen ble på forbilledlig vis utformet av Kyndill.

Interiørkonseptet

Unilons interiørkonsepter spiller alltid på bedriftens verdier, visjoner, gjøremål eller målsetninger- med andre ord, vi utvikler identitetsdesign for kunden. I dette prosjektet ble det brukt mange farger, mønstre og teksturer, for å skape et livlig miljø som alltid byr på noe nytt. Både direkte og indirekte blir ens DNA formidler gjennom interiørdesignet.

 

Spesiallaget kunst for å identifisere at man er i riktig møterom – Sumo Gresskar

Grafisk design møterom
Kontorlandskap, med fargerikt gulv, telefon booth og beplanting
Sosialsone i kantine, veggdekor, grønnsofa og spreke stoler

Et lunt og fargerikt område i kantinen hvor man kan sette seg ned å samle krefter

Sosialsone i kantine, veggdekor, grønnsofa og spreke stoler
Pauserom med dufttapet

Spreke mønstre og overflater mikset med grønne elementer skaper spennende miljøer

Grafisk design møterom

Det store treet er hentet fra tidligere lokaler og flyttet inn i atriet – hvor det er plassert under de store takvinduene

Atrium med glasstak og trær
Atrium med glasstak og trær
Auditorium, akustikkplater og forskjellige farger på tekstiler